• Home
 • Vraagstukken
 • Hoe
 • Pilots
 • Overig
 • In het kader van het ondersteuningstraject Regionaal Onderwijsbeleid is het mogelijk om deel te nemen aan een scholingsmodule over regionale samenwerking.

  Deze training is bedoeld voor beleidsmedewerkers onderwijs en werk&inkomen. Kern van de module is het bieden van handvatten voor de gemeente om de doorgaande schoolloopbaan voor jongeren in een kwetsbare positie te versterken. Dit doen wij door:

  • kennis te delen over het waarom, wat en hoe van regionale samenwerking tussen onderwijs, zorg en werk, waarin jongeren in een kwetsbare positie centraal staan. Hierbij delen wij voorbeelden uit de praktijk met aandacht voor valkuilen en succesfactoren op bestuurlijk, beleidsmatig en uitvoerend niveau.
  • actuele vraagstukken van deelnemers te behandelen. We delen onze kennis en ervaringen op de vraagstukken en deelnemers werken samen aan mogelijke oplossingen.

  Wanneer en waar:

  De module wordt op 17 januari (VOL), 28 februari (VOL) en 28 maart (VOL) gegeven van 13.00 tot 17.00. Er is een wachtlijst voor alle drie de data.

  Uw docenten zijn Johan Bokdam (Oberon) en Ton Eimers (KBA). Meer informatie over de trainers leest u op de pagina ‘experts‘.

  De training vindt plaats bij Oberon in Utrecht.

  Kosten:

  Deze module wordt kosteloos aangeboden. De training wordt georganiseerd in het kader van het project Regionaal Onderwijsbeleid.

  U kunt zich aanmelden via info@oberon.eu o.v.v Scholingsmodule Regionaal Onderwijsbeleid.

  Aanvullende data:

  Deze training wordt na de afloop van het project Regionaal Onderwijsbeleid ook aangeboden als onderdeel van het reguliere scholingsaanbod van Oberon. Dit zal zijn op 6 april (van 10.00 tot 14.00) en op 26 september (van 13.00 tot 17.00). De kosten bedragen € 397,- per module, vrijgesteld van btw wegens scholing.

  U kunt zich voor een van deze dagen inschrijven via info@oberon.eu o.v.v Scholingsmodule Regionaal Onderwijsbeleid en de datum.

   

  Categorieën: