• Home
 • Vraagstukken
 • Hoe
 • Pilots
 • Overig
 • Bibliotheek

  PublicatiesRapportages en publicaties over ontwikkelingen, beleidsevaluaties of andere onderwerpen aangaande de terreinen onderwijs-arbeid-zorg vindt u onder de kop publicaties.

  Nuttige linksOp deze pagina zijn links naar andere websites opgenomen die relevant zijn voor regionale samenwerking op het gebied van onderwijs, arbeid en zorg.

  PraktijkvoorbeeldenEen overzicht van relevante praktijkvoorbeelden

  ToolsHandzame tips en tools zijn ook onder de bibliotheek opgenomen.

   

  Van School Naar Werk

  Van School naar Werk – visiestuk: Visiedocumenten en een beschrijving van praktijkvoorbeelden over de transitie van school naar werk voor jongeren die hierbij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

   

  Helpdesk

  Veelgestelde vragenOp den duur zullen de veelgestelde vragen worden aangevuld op de website. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via het contactformulier.

  ContactformulierHeeft u één of meerdere vragen en staan deze niet bij veelgestelde vragen? Neem dan contact op door middel van het contactformulier.

  ExpertsMeer informatie over de experts van het ondersteuningsteam ROB

  Trainingen en scholingsmodulesIn het kader van het ROB project worden enkele trainingen en scholingsmodules aangeboden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de scholing.

   

  Index

  A-Z indexAlle termen van deze website zijn in een A-tot-Z index opgenomen. Klikt u op een van de termen dan gaat u naar de overzichtspagina van de term.