• Home
 • Vraagstukken
 • Hoe
 • Pilots
 • Overig
 • Het ondersteuningstraject Regionaal Onderwijsbeleid biedt ook scholingsmodules en trainingen aan aan gemeenten en regio’s. Er zijn drie mogelijkheden:

  1. Een op maat gemaakte training. Bijvoorbeeld over informatiemanagement op regionaal niveau of over de uitdagingen bij uw regionaal samenwerking. Deze module maken wij op maat voor uw regio of gemeente. Het is ook mogelijk met andere gemeenten of samenwerkingspartners samen aan een dergelijke training deel te nemen.
  2. De scholingsmodule ‘Regionale samenwerking onderwijs, zorg en werk‘ door Oberon en KBA. Bij deze module staan kennisdeling en het behandelen van actuele vraagstukken van de deelnemers centraal. U ontvangt meer informatie over het waarom en hoe van samenwerking. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw eigen situatie te bespreken. De training vindt op diverse data plaats in Utrecht. In 2017 is deze module te volgen op 6 april (van 10.00 tot en 14.00) en op 26 september (van 13.00 tot 17.00). U kunt zich voor een van deze dagen inschrijven via info@oberon.eu o.v.v Scholingsmodule Regionaal Onderwijsbeleid en de datum.
  3. De basisscholingsmodule ‘Onderwijsbeleid‘ van Oberon. Deze eendaagse module gaat in op landelijke (en wettelijke) ontwikkelingen op het gebied van onderwijsbeleid en aanpalende terreinen, zoals jeugdhulp en participatie. De module besteedt ook aandacht aan regionale samenwerking op het gebied van onderwijsbeleid. De training vindt in 2017 plaats op 14 februari, 7 maart, 5 september en 3 oktober.

  Voor alle opties worden kosten in rekening gebracht. Voor vragen over de kosten of meer informatie kunt u terecht bij het ondersteuningsteam ROB via info@regionaalonderwijsbeleid.nl.

  Voor de scholingsmodule ‘Regionale samenwerking’ en de basismodule ‘Onderwijsbeleid’ kunt u zich aanmelden via info@oberon.eu